horloge_collectors-item_SeeMe_EyeCatcher_Display
horloge_collectors-item_SeeMe_EyeCatcher_Display

SeeMe displays

De SeeMe EyeCatcher is ontworpen om zijn inhoud te beschermen, te koesteren en te behagen. SeeMe is een armatuur als vitrine. SeeMe geeft ruimte aan jouw passie en is vormgegeven om te verleiden.

SeeMe design-displays

SeeMe is een serie design-displays in verschillende afmetingen en kleuren. Ontworpen om waardevolle objecten een uniek opvallend podium te geven. Aan de wand, op de vloer, op tafel of aan het plafond. Zo krijgen objecten de aandacht die ze verdienen. Bij u thuis, op kantoor of in uw winkel.

Een SeeMe display opent zich met de karakteristiek van het oog. Het is stof­dicht en ultra-transparant. Een SeeMe display heeft een spiegelwand met centraal plateau waarop het object wordt getoond. Dit object kan eenvoudig gewisseld worden door het openen en sluiten van de kap. Een SeeMe display is voorzien van energiearme LED-verlichting om het object aan te lichten en werkt zowel op batterijen of een 12-volt adapter.

SeeMe EyeCatcher

De EyeCatcher is de eerste armatuur uit de SeeMe-serie en is sinds 2014 verkrijgbaar in Nederland en Zuid-Afrika. De SeeMe EyeCatcher staat voor Nederlands topdesign en is bekroond met de GIO-award voor Goed Industrieel Ontwerp. Het design en de hoogwaardige uitvoering creëren een unieke wijze om uw meest exclusieve producten, momenten en herinneringen te presenteren.

De EyeCatcher is zijn huidige uitvoering verrijkt met dimbare verlichting en een aan/uit-geheugenfunctie om de gebruiker nog meer comfort te bieden. Met het bijgeleverde muurplaatje kan de EyeCatcher eenvoudig op iedere gewenste plaats aan de wand bevestigd worden. Solitair of met meerdere naast, onder en of boven elkaar om een unieke compositie te realiseren. Of plaats de EyeCatcher in een toonbankstandaard. Mogelijkheden genoeg. Doe inspiratie op bij de toepassingen en referenties!